top
ChangemakersDoe meeWat en waaromDoe een gift
Video'sDownloadsNieuwsWebwinkel
0

Winkelmandje

Dit is het overzicht van je bestelling. Om verder te gaan moet je inloggen of registreren. Aantallen kan je daarna aanpassen.

Fotograaf Tim Dirven trok voor onze campagne naar de stad Raqqa in Syrië. Hij bezocht er partnerorganisatie Totol, een straffe changemaker. In de verwoeste stad geeft ze nieuwe kansen aan de bevolking. Elke dag maken de bezielers van Totol het verschil voor de mensen die nog in de stad leven.

De mooiste beelden bundelden we in de expo Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont.

Deze sterke expo is een origineel middel om onze campagne in de kijker te zetten. Werk je in een bibliotheek, cultureel centrum of op een andere openbare plek? Ben je actief in een lokale 11.groep of een andere vereniging? Geef je les in een school? Bestel dan deze tentoonstelling en geef haar een mooie en goed zichtbare plek.

Bestel de fototentoonstelling via de webwinkel

De tentoonstelling bestaat uit

  • 10 sterke beelden (A2) en 1 tekstpancarte, gedrukt op kwalitatief papier
  • 5 raamaffiches (A3)
  • Doelgroep: vanaf 12 jaar 
  • Prijs: 15 euro
  • Bestellen: via de webwinkel

Over Tim Dirven

Fotograaf Tim Dirven (1968) is een wereldburger. Een hele tijd terug tuimelde hij tijdens een reportage in Bosnië in de oorlogsjournalistiek. Later trok hij naar Rwanda, Afghanistan, Armenië en talloze andere brandhaarden. Onderweg leerde Dirven pakkende foto’s maken. Zijn beelden vertellen verhalen van mensen die in doorgaans penibele omstandigheden trachten te overleven. Dirven combineert zijn werk voor de krant De Morgen met persoonlijke fotoprojecten. Hij verzamelde tal van prijzen en awards voor zijn werk.